Met de dood voor ogen Reviewed by Momizat on . ALDAIA. ‘Ik ben opnieuw geboren. Het was gewoon mijn tijd nog niet en daarom kan ik het nu navertellen.’ Aan het woord is Adela die als bij wonder een zwaar ong ALDAIA. ‘Ik ben opnieuw geboren. Het was gewoon mijn tijd nog niet en daarom kan ik het nu navertellen.’ Aan het woord is Adela die als bij wonder een zwaar ong Rating: 0
You Are Here: Home » Costa Azahar » Met de dood voor ogen

Met de dood voor ogen

Met de dood voor ogen

ALDAIA. ‘Ik ben opnieuw geboren. Het was gewoon mijn tijd nog niet en daarom kan ik het nu navertellen.’ Aan het woord is Adela die als bij wonder een zwaar ongeval overleefde. In Aldaia werd ze aangereden door een autobus en ze kwam tussen de wielen terecht, waar ze klem kwam te zitten. De 63-jarige vrouw werd ongeveer een kilometer lang meegesleurd onder het voertuig omdat de chauffeur zich geen rekenschap had gegeven van het gebeurde en omdat bij twee tussenliggende haltes niemand in- of uitstapte. Adela verloor het bewustzijn niet en dat was haar redding. Toen de autobus voor een rood licht stopte, hoorde iemand haar hulpkreten en waarschuwde de chauffeur. Men stapte uit en tot ieders grote verrassing werd de vrouw ontdekt.


Leave a Comment

Current ye@r *

Copyright © 2018 Hallo Online. All Rights Reserved.

s2Member®
Scroll to top